Home Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Je bent op zoek naar een vakman uit jouw buurt, maar weet niet waar te zoeken? Op Klusspot vind jij gratis de professional die jou komt helpen met al je klussen. Zie hieronder hoe het werkt.

1

Stap 1: Plaats je klus

Heb je een klus die je voor een gedeelte of in zijn geheel wilt uitbesteden, omdat je het zelf niet kan of geen tijd voor hebt? Geen zorgen. Je kunt hiermee terecht op Klusspot. Het maakt niet uit wat voor klus het is, groot of klein. Ook als je enkel advies nodig hebt kun je gratis en vrijblijvend je klus plaatsen op de website. In iedere regio zijn er vakmannen aanwezig die jou met je klus kunnen helpen. Klusspot is er voor iedereen in Nederland!

Heb je een klus en weet jij wat er precies gedaan moet worden? Denk bijvoorbeeld aan het oppervlakte in m2, de ondergrond en het soort materiaal. Als jij de klus zo specifiek beschrijft kunnen de vakmannen een goede richtprijs geven. Natuurlijk kun je ook foto’s toevoegen om een nóg beter beeld te geven van de situatie.

Als jij niet specifiek je klus kunt omschrijven is dat uiteraard geen probleem. De vakmannen hebben veel ervaring op hun gebied. Zij kunnen jou gerichte vragen stellen, waardoor meer duidelijkheid wordt verschaft over de klus en de richtprijs.

step-1
2

Stap 2: Vakmannen reageren

Wanneer jij een klus hebt geplaatst kunnen vakmannen hierop reageren. Zij kunnen jou een voorstel sturen in de vorm van een persoonlijk bericht. Hierin geven ze jou een richtprijs. Jij kunt deze vakmannen beoordelen op basis van de reviews die zij hebben gekregen van andere consumenten. Deze beoordelingen staan ook op de profielpagina’s van de vakmannen, waar ook de basisgegevens te vinden zijn.

Tevens hebben alle vakmannen op Klusspot een geldige Kamer van Koophandel inschrijving. Hierdoor weet u zeker dat uw klus wordt gedaan door een professional.

step-2
3

Stap 3: Vergelijk en kies

Nu kun je de vakmannen vergelijken die jou een voorstel hebben gedaan. Op basis van het voorstel, de reviews, de profielpaginaen de communicatie kun jij een goed beeld krijgen van de prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer jij de vergelijking hebt gemaakt maak jij de keus.

Het is belangrijk dat je duidelijke afspraken maakt over de uitvoering van de klus. Doe dit bij voorkeur schriftelijk.

Op de site van Vereniging Eigen Huis kun je een opdrachtovereenkomst downloaden.De vakman zal dan de klus uitvoeren in de afgesproken periode.
step-3